UNIKT | BÆREKRAFTIG | PERSONLIG

FOREDRAG

Jeg har lagd et foredrag som handler om å miste seg selv eller fotfeste i livet, og hvordan man kan ta tilbake kraften sin. Med min egen historie som utgangspunkt forteller jeg om konkrete verktøy jeg selv har anvendt og nå integrert i livet mitt. Det handler om hvordan man gjennom egenkjærlighet kan lede seg selv til å stå trygt og stødig i sitt eget liv – å være sjef i eget liv!

LES MER OG BOOK FOREDRAG HER:

Foredraget handler altså om hvordan vi kan styrke oss selv og gjøre oss fulle av indre kraft gjennom å gi oss selv egenkjærlighet. Egenkjærlighet styrker selvfølelsen, noe som hjelper oss å stå stødig og trygt i oss selv. Som setter oss i stand til å ta gode valg i livet – for å leve et bærekraftig liv. Å fylle seg selv med egenkjærlighet er å gi god egenomsorg. Det er å ta vare på seg selv. Det å kjenne på mer kjærlighet, mer glede, større frihet, trygghet og indre ro er god mental helse. Å styrke selvfølelsen hjelper oss å kjenne verdien i å VÆRE. I dette ligger det også aksept. For den man er, der man er i livet. Sånn kan vi leve mer ekte og sant, nærmere oss selv og hjertet vårt. For i egenkjærlighet ligger selve kraften til å utvikle oss, oppdage potensialet vårt og våge leve livet uten å sette begrensinger for oss selv. Alt starter med oss selv. Og for å være noe bra for andre, må du være noe bra for deg selv. 

 

Jeg tar konkret for meg hva jeg har gjort, hvilke verktøy jeg har brukt og stadig bruker. Dette er enkle verktøy, i den forstand at de er lett tilgjengelige. De kan enkelt anvendes og tas i bruk. De kan kan tas i bruk med små steg, litt om gangen. De kan benyttes av alle. Og de virker. Jeg vet! Jeg skulle ønske jeg hadde lært disse verktøyene som ung jente. 

 

Noen stikkord om hva jeg konkret kommer inn på i foredraget er:

  • bevissthet
  • takknemlighet
  • mindset
  • verdier
  • ansvarlighet

 

For fulle av omsorg og kjærlighet til oss selv, står vi så mye stødigere i livet. Når livet skjer, når det blåser og røsker i oss. Eller forebyggende – for å unngå å bli syk, unngå å miste fotfeste. For å tåle livet. For å leve livet i bedre flyt med oss selv, i det å være. 

 

Foredraget kan tilpasses i forhold til målgruppe.
Ta gjerne kontakt for en prat.

 

Epost: annemaren@houseofprana.no

 

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.