UNIKT | BÆREKRAFTIG | PERSONLIG

Hei og hjertelig velkommen til HouseofPrana!


Jeg heter Anne Maren, og driver livsstilskonseptet HouseofPrana. Jeg er inspirator, kraftcoach og foredragsholder. “Huset” inneholder også en liten nisjebutikk og nettbutikk der du finner unike og personlige produkter i både klær, interiør og smykker- et lite skattekammer!

I lokalet mitt arrangerer jeg i tillegg ulike eventer, workshops og utstillinger. I tillegg vil jeg nevne Kaffepraten, en livesending på Instagram hver fredag der jeg inviterer gjester og snakker om ulike temaer innenfor livsmestring.

HouseofPrana er et inspirasjonshus! Fokuset er LIVSKRAFT, BÆREKRAFT OG VÆREKRAFT!

Jeg vil å ta valg og leve livet på en bærekraftig måte for deg. Til å bruke ressursene dine, og leve friere og mindre begrensa, du har alt du trenger i deg for livskraften strømmer gjennom deg. Til å stå trygt i og full av tillit til deg selv, i kraft å være deg. Din værekraft!

Prana betyr livskraft på sanskrit, og i huset mitt vil jeg inspirere og motivere deg til å leve livet ditt med din helt personlige og unike stil – innenfra og ut!

 

“I am the master of my faith.

I am the captain of my soul.”

William Ernest Henley

 

MINE TJENESTER:

Kraft-coaching 1 til 1:

Jeg tilbyr 1 til 1 kraft-coaching til deg som ønsker bedre selvfølelse, mer egenkjærlighet og større livskraft. Til deg som gjennomgår livsendringer, som søker ny mening, til deg som føler deg overvelda eller kraftløs, til deg som drømmer og lengter;

Gjennom coachingen vil du få økt bevissthet gjennom å søke innover i deg selv, og gjennom coaching og nære, gode samtaler vil jeg støtte og motivere deg til å skape rom og rammer sånn at du utvikler deg til å bli mer av den du er og leve nærmere hjertet ditt. Sånn at du kan ha det bra med deg selv og kjenne på dypere mening. Gjennom å ha fokus på økt bevissthet, vil du lettere kunne ta gode og bærekraftige valg for deg selv. Jeg vil hjelpe deg til å hjelpe deg selv og til å ta styringen over livet ditt. Gjennom kraft-coachingen vil vi bruke verktøy som bidrar til både klarhet, trygghet og kontakt innover.

INNHOLD
Veiledningen er en prosess som foregår over 3 måneder, med 60 minutters møter annenhver uke via Zoom, telefon eller fysisk. Vi tar utgangspunkt i der du er og hvor du ønsker deg i livet. Sånn kan vi skreddersy innholdet og tilpasse coachingen etter ditt behov og hva du trenger.

Hovedfokuset vil være de gode og nære samtalene, men du vil også lære konkrete verktøy og få oppgaver som du kan gjøre mellom coachingtimene. Jeg støtter, motiverer og inspirerer deg i din prosess, og vil gi full oppfølging/tilgjengelighet via appen Voxer el. epost underveis i hele perioden.

  • Dette er for deg som ønsker virkelig tett og personlig oppfølging. Som trives best i èn til èn samtaler.

Trykk HER for å bestille en mulighetssamtale, så finner vi ut om dette er det rette for deg og om vi har en god kommunikasjonskjemi.

 

Kraft-coaching Gruppe: 

Fra 15. august møtes vi i en trygg, støttende og energigivende gruppe på max 6 personer, hver tirsdag kl 18-19.30 på Zoom. Med fokus på økt bevissthet, bedre selvfølelse og mer egenkjærlighet vil jeg lede dere gjennom fokussamtaler og refleksjoner, delinger og hotseats. Gruppecoachingen vil være en blanding av styrt tema og det som gruppa behøver. Samtalene vil være hovedfokus, men i tillegg til dette vil jeg gi konkrete verktøy og fokusoppgaver som kan jobbes med fra gang til gang om man ønsker. Det vil også være guida meditasjoner og energiøvelser.

Noen av temaene for gruppecoachingen vil være:
– bevissthet
– mindset
– takknemlighet
– verdier
– personlig stil

I tillegg opprettes det for denne coachinggruppa en lukket gruppe på Facebook, hvor vi kan dele, støtte, tipse og reflektere i fellesskap.

Gruppecoachingen koster 5555,- og kan delbetales.

  • Dette er for deg som trives best i en gruppe, som trenger og blir inspirert og motivert av et støttende fellesskap.

Trykk HER for å bestille en mulighetssamtale, eller send en epost til annemaren@houseofprana.no

 

Foredrag

Jeg har lagd et foredrag som handler om å miste seg selv eller fotfeste i livet, og hvordan man kan ta tilbake kraften sin. Med min egen livserfaring som utgangspunkt, og spesielt etter at jeg ble utbrent, så forteller jeg om konkrete verktøy jeg selv har anvendt og nå integrert i livet mitt. Det handler om hvordan ta tilbake sin egen kraft, med å lede seg selv gjennom egenkjærlighet, for å stå tryggere og stødigere i sitt eget liv – å være sjef i eget liv!

Det kan være mange grunner og årsaker til at man mister fotfeste i livet eller føler man mister seg selv. Det kan være ved sykdom, som for min del. Det kan være dødsfall i nære relasjoner, det kan være å miste jobben, eller ved overganger og nye faser i livet. Å miste taket i seg selv kan bringe fram mange følelser. For eksempel tap av kontroll, følelsen av ensomhet og utenforskap, sorg og frustrasjon, følelsen av mindreverd, skam og lav selvfølelse. Jeg har levd i alle disse følelsene. 

Foredraget handler om hvordan vi kan styrke oss selv og gjøre oss fulle av vår egen indre kraft gjennom å blant annet gi oss selv egenkjærlighet. Egenkjærlighet styrker selvfølelsen, noe som hjelper oss å stå stødig og trygt i oss selv. Som setter oss i stand til å ta gode valg i livet – for å leve et bærekraftig liv. Å fylle seg selv med egenkjærlighet er å gi god egenomsorg. Det er å ta vare på seg selv. Det å kjenne på mer kjærlighet, mer glede, større frihet, trygghet og indre ro er god mental helse. Å styrke selvfølelsen hjelper oss å kjenne verdien i å VÆRE. I dette ligger det også aksept. For den man er, der man er i livet. Sånn kan vi leve mer ekte og sant, nærmere oss selv og hjertet vårt. For i egenkjærlighet ligger selve kraften til å utvikle oss, oppdage potensialet vårt og våge leve livet uten å sette begrensinger for oss selv. Alt starter med oss selv. Og for å være noe bra for andre, må du være noe bra for deg selv.

Jeg tar konkret for meg hva jeg har gjort, hvilke verktøy jeg har brukt og stadig bruker. Dette er enkle verktøy, i den forstand at de er lett tilgjengelige. De kan enkelt anvendes og tas i bruk. De kan kan tas i bruk med små steg, litt om gangen. De kan benyttes av alle. Og de virker. Jeg vet! Jeg skulle ønske jeg hadde lært disse verktøyene som ung jente. 

Noen stikkord om hva jeg konkret kommer inn på i foredraget er:

  • bevissthet
  • takknemlighet
  • mindset
  • verdier
  • ansvarlighet

Foredraget er viktig forebyggende for alle mennesker, og reparerende for mennesker i en fase av livet hvor man trenger noe håndfast å gripe til. Foredraget er også ment bevisstgjørende. En god mental helse er viktig for å stå trygt og stødig i eget liv, for å kunne ta gode og bærekraftige valg for seg selv, for å være noe bra for andre. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt mer kunnskap om dette som ung.

Foredraget kan tilpasses i forhold til målgruppe. Det kan også være fint med en ledet refleksjonssamtale i etterkant, hvor man deler tanker og egne erfaringer. 
Ta gjerne kontakt for en prat.
Epost: annemaren@houseofprana.no

 

 

Om meg:

I 2016 ble jeg syk. Utbrent. Fysisk og psykisk stress over veldig mange år førte til fullstendig utmattelse. Med fokus på å prestere, perfeksjonere, please, pushe og presse, hadde jeg levd store deler av livet mitt med å legge hele verdien min i det jeg gjorde, og ved å søke anerkjennelse utenfra. Jeg var hodestyrt og uten tanke om å stoppe opp og kjenne etter, eller spørre meg selv om hva jeg trengte, eller gi meg selv kjærlighet og omsorg. I dag er jeg delvis ufør. Jeg har de siste åra stått i seige prosesser, og jeg har jobbet hardt med meg selv.

Jeg sier jeg er takknemlig for at jeg ble syk og utbrent. Det ga meg en oppvåkning og en ny mulighet, det ble en gave! For det ble starten på en ny forståelse og retning i livet mitt. Jeg forsto at jeg måtte endre måten jeg levde på, og at endringen måtte gjøres innenfra. For gjennom  lange prosesser har jeg reorientert hele min bevissthet, holdningene mine og selvbildet mitt. I dag står jeg stødigere og tryggere i meg selv enn noen gang før i livet. Jeg er stadig i prosess og øver meg hele tida på å bli bedre til å finne den gode balansen. Men jeg har en helt annen bevissthet, tillit til og trygghet i meg selv, og jeg har lært meg en masse verktøy som gjør det så mye enklere for meg å raskere ta tilbake krafta mi.

Noe nytt og spennende som kom ut av det å være syk, var at jeg startet nettbutikken HouseofPrana. Min egen butikk! Unik og personlig, vakker og fargerik – akkurat det jeg ønsker å utstråle, både inni og utenpå. 

Før jeg ble utbrent har jeg i alle år jobbet som lærer og seinere avdelingsleder i skolen. I tillegg til å være utdannet lærer, har jeg mellomfag i pedagogikk, veiledning og coaching. Jeg har også en master i Utdanningsledelse.

.

 

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.